A hagyományos fogászat régi módszereinek helyét átvették a mai, modern kivitelezések. Ennek köszönhetően született meg az esztétikai fogászat Zalaegerszeg területén, mely újfajta szemléletet jelent a fogorvoslásban. Az esztétikai fogászat célja ugyanis a természetes megjelenés és a tökéletes rágóképesség kombinációjának megvalósítása a huszonegyedik századi technológiák és technikák segítségével. Ráadásul ezt a szolgáltatást mindenki igénybe veheti, hiszen a korszerű anyagok felhasználása még a fémallergiával küzdő betegeknél sem okozhat problémát. Emellett hozzá kell tenni, hogy a kezelések teljesen fájdalommentesek.

Esztétikai fogászat Zalaegerszeg
A kép csak illusztráció.

 

Esztétikai fogászat Zalaegerszeg beavatkozásai:

a foghézagok szűkítése
a régi amalgám tömések stílusos, fehér tömésekre cserélése
a fogfehérítés
a fogforma alakítása (így például a fog szélességének, vagy épp hosszának korrekciója)
a balesetes metszőfogak éltöréseinek helyreállítása

Esztétikai fogászat Zalaegerszeg eszközei:

 porcelán héj
A porcelán héj, avagy veneer egy kifejezetten vékony rétegű anyag, melynek a fogak első felületére ragasztásával elérhető az adott fog formájának módosítása, felszínének korrekciója, illetve a foghiány kitöltése.

inlay és onlay
Az inlay és az onlay fogbetétet jelent, míg az előbbi kisebb-, addig az utóbbi nagyobb foghiányt tölt ki. Tulajdonképpen hagyományos fogtömés helyett jelenthetnek kiváló megoldást.

 arany inlay
Az aranyból készült fogbetétek a rágófogak tömései helyett használatosak, rendkívül tartósak, ráadásul nem okoznak semmiféle allergiás problémát az emberi szervezetben.

 kerámia inlay
A kerámia betétek a legszebb megoldást biztosítják, fogtömés helyett kiváló alternatívának bizonyulnak. A kerámia inlay alapanyaga a kerámiapor, ami folyadékkal érintkezve krémes állagot vesz fel, majd speciális kályhában égetve porcelánná válik.

 Belle-Glass inlay
A Belle-Glass inlay kemény műanyag betétet jelent, mely tömött fogra kerülve esztétikus végeredményt nyújt.

 Cirkónium korona
A modern, antiallergén és esztétikus cirkónium dioxid anyagú koronák CAD/CAM eljárással készülnek, és kifejezetten nagy szilárdsággal rendelkeznek, így rágófogak, hidak kivitelezéséhez is megfelelőek.

 Fémmentes kerámia korona
A fémmentes kerámia korona rendkívül esztétikus megoldás, viszont szilárdsága alulmarad a fémvázas technikákétól, emiatt rágófogak ellátására nem használható.

Esztétikai fogászat Zalaegerszeg

A Denteam szolgáltatásai között szerepel az esztétikai fogászat is, így amennyiben szép, egészséges, szabályos fogsort szeretne, keressen minket bizalommal. Előzetes mosolytervezéssel, a páciens igényeinek teljeskörű felmérésével és a megfelelő technika alkalmazásával garantáltan vonzó lesz az Ön mosolya is!

Ha esztétikai fogászat Zalaegerszeg, akkor DenTeam!